sunnuntai 31. elokuuta 2014

Taidan tarvita kurinpalautuksen




Miun rahankäyttö nimittäin tuntuu taas karanneen vähän hallinnasta. Mutta toisaalta, kyllähän se kurinpalautus tuleekin kun koulu alkaa huomenna, ei sitten oo aikaa kierrellä kaupoissa ostamassa turhaa tavaraa, vai miten? Oikeestaanhan en ees osta turhaa tavaraa, siksi yliviivasin koko sanan tuossa aiemmin. Mie nimittäin ihan oikeesti tarviin tommoset kynttilänjalat. Ja pitää kenkiä olla useempi ku yks pari!

...

Tein Anttilaan jo kaksi eri reissua, ekalla kerralla ostin kynttilänjalkoja ja vastustin kiusausta ostaa kengät. Kestin pari tuntia ihan hyvin, mutta sitten kenkähimo kasvoi vastustamattomaksi. Niin, että nyt miulla on uudet kengät. Ja voooi miten ne on IHANAT. Ahh. En kadu yhtään.

Kävin eilenkin kaupassa, nuo housut on itse asiassa, öhm... Myöskin uudet.

Mutta älkää hämääntykö, kaikki nuo miun ostokset oli oikeestaan aika kohtuuhintasia. Kaikki on joko alennuksesta ostettuja, tai muuten vaan halpoja.

Tällaista tällä kertaa. Alan taas päivittää tätä blogia samanlaisella Scheißella ku edellisenäkin vuonna. Niiin, että onnea vaan ja hyvää alkavaa syksyä kaikille niille jotka tätä lukee!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kengät! Pitäiskö itekin käydä etsimässä :D Olen kyllä jo nyt varaton joten ei ehkä kannata käydä ees kattelemassa...

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :>
      Ne on kyllä aivan ihanat, alunperin ne makso 50 euroo, mutta mie sain opiskelija-alennuksen, ja ne oli muutenki alennuksessa (-40%) nii miulle jäi maksettavaks vähän alle 27 euroo.

      Ei sillä että mainostaisin. :D

      Ei kannata mennä jos ei oo rahaa, en miekää enää mee. :DD Varmasti en.

      Poista
  2. MIKS MUN KOMMENTTI EI TULLUT EILEN?!??!?! Minä kuitenkin kommentoin jotenkin näin "Tiiiaaaa, mullakin on samanlaiset kengät ja tykkään ihan hirmusti! :D" Mä ostin omani joskus keväällä eikä ne kyllä silloin maksanu 50 euroa :o En ainakaan muista että olisivat maksaneet niin paljon. Ehkä ne maksokin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MIRAaa ihana! En tiijä miksi ei kommenttisi näkyny, tyhmä blogger. :<
      Ainaki niissä oli alkuperänen hinta 50 euroo, sitä en tiijä ootko iteki sitte ostanu alennuksesta tai jotain (koska kenellä on muka niin paljon rahaa että vois maksaa täyttä hintaa? Ei ainakaa miulla). :D

      Mutta on kyllä iiihanat kengät, oih! Hiii.

      Jep.

      Poista