keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tämän hetken TOP10 -kappaleet

Kirjablogiini sain lähteestä X kirja-aiheisen haasteen jonka lähetin eteen päin blogille Y, jolta sain takaisin hieman muunnellun haasteen. Haasteena oli muun muassa tehdä blogipostaus tämän hetken kymmenestä suosikkikappaleesta, ja sehän vain käy! Saanpahan kirjoiteltua jotain tänne toiseenkin blogiini.

Oon linkittäny biisit tuonne tekstin sekaan, eli siitä vaan klikkailemaan niin pääsee heti kuuntelemaan mitä tällä hetkellä tykkään erityisesti kuunnella. Ainakin jos nää linkit vielä toimii senkin jälkeen kun oon ne tänne laittanu. Jos nyt ainakin jonkin aikaa...

1. Ehdoton ykkössuosikkini on Beyoncén uuden Lemonade-albumin (jonka juuri tänään sain postissa!) kuudes raita Daddy Lessons. Tästä biisistä en ainakaan Youtubessa löytänyt kuin live-taltiointeja ja muutamia covereita. Mutta tässä esimerkiksi yksi keikkataltiointi.

2. Toisena suosikkina Seinabo Seyn River. Tuon biisin alku on jo semmonen että se oikein imasee mukaansa. Ah, niin hyvä! Ei muuta sanottavaa.

3.-4. Happoradio - Pohtija (Myös saman bändin Ottaisitko silti minut). Happoradion biisien sanotukset on aivan mahtavia: Puhuivat koulussa ilmastonmuutoksesta, että jos sulaa jäätiköt niin kohta täällä uidaan...

5. Alma- Karma. Tää oli miulla jossain vaiheessa ihan jatkuvassa soitossa. Nyt se on jo vähän jääny vähemmälle. Jotenkin kuvittelin ensin, että tää on joku brittiläinen naislaulaja, mutta ei kun ihan suomalainen! Mielettömän hieno ääni, ei jotenkin uskois, että Suomestakin löytyy noin kansainväliseltä kuulostavia laulajia. Jos tiedätte mitä tarkoitan.

6.-7.(Nyt alkaa käydä jo vähän hankalaksi) Laitan monta biisiä samaan koska nää on kaikki samalta artistilta: LP- Lost On You ja Muddy Waters. Tätä artistia en ois ikinä löytäny ilman Orange Is the New Blackin uusinta kautta. Sen sarjan soundtrack on kyllä muutenkin tarjonnu miulle monipuolisesti kaikkea mielenkiintoista kuunneltavaa.

8. Paleface- Maan tapa. Tässäkin ne sanat on se juttu:

Suutari pysyköön lestissään, pussyboyt pysyköön loitolla.
Ostin kirpputorilta ihmisen sielun ja myin sen netissä voitolla.
Myin Emiraateille Elvis Presleyn, hiihtohissit ja palatsit.
Myin Elginin marmorit tarjoushintaan, kreikkalaisille salaatit.


9. Kent- La Belle Epogue. Jatketaan samalla teemalla, tässäkin on nimittäin ihan mahtavat sanat. Ja jopa tarpeeks yksinkertaiset, että miunkin surkeella ruotsin kielen taidolla ymmärtää suunnilleen kaiken. Tää on myös semmonen suosikki joka aina toisinaan nousee uudestaan pinnalle ja josta kuitenkin aina jaksaa tykätä tosi paljon. Jag är alla vapen vi exporterat, jag är soldaterna vid byarna, jag är minorna.

10. Notre Dame de Paris-musikaali - Les Cloches. Oikeastaan koko tuo musikaali on kuuntelemisen arvoinen, mutta jostain syystä etenkin tuo biisi on semmonen josta tykkään tosi paljon. En osaa ranskaa, mutta onneks taitava tiedonhankkija löytää netistä myös englanninkieliset sanat. ;)

Siinäpä se sitten oikeastaan jo olikin! Toivottavasti tästä löytyisi semmoista musiikkia mikä myös muita voisi kiinnostaa. Ja vaikka jotain ihan uusiakin tuttavuuksia?

4 kommenttia:

  1. Nää oli hyviä ja useempikin pääsee kuunteluun! Pari oli vanhaa tuttua ja tuo Alman- Karma oli kyllä upee ääninen kuten sanoit! Lisää vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Tätä oli kyllä tosi kiva kirjoitella. :D Pitää vastailla niihin siun muihinkin kysymyksiin jossain vaiheessa.

      Poista
  2. Oon niin samaa mieltä tuosta, että Happoradion biisien sanat on vaan ihan parhautta!!

    VastaaPoista