torstai 13. marraskuuta 2014

Ihana pieni kahvihetki


Tänään tipahti postiluukusta käsityölehti jonka kansi oli joulunpunainen. Ajattelin kerrankin keskittyä sen lukemiseen ja siivosin ruokapöydän niin, että siihen mahtuu nyt kunnolla lukemaan ja keitinpä vielä kahviakin. Yleensä en koskaan syö mitään ruokapöydän ääressä vaan se on enemmänkin muuttunut taas yhdeksi sellaiseksi tasoksi jolla voi säilyttää tavaroita. Kahviakaan en juo kovin usein, kai se johtuu vaan siitä että teetä on nopeampi keittää. Mutta nyt sytytin vielä kynttiöitäkin, ja puoliksi vahingossa laitoin Samuli Edelmannia soimaan. Yllätyin miten ihana pieni kahvihetki miulle syntyikään, näitä pitäis ehkä pitää useamminkin. Tuli myös jotenkin kummallisen jouluinen olo vaikka on vasta (tai oikeastaan jo) marraskuun puoliväli.




Sulla on aikaa olla yksin, ehkä tyytyväinenkin
ja taito nähdä asioiden hyvät puoletkin

6 kommenttia:

  1. Mieki oon fiilistelly jouluu jo reilun kuukauden kohta varmaan! :'D Joululaulut on niin ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toisaalta ees mikään ihme jos alkaa jo jouluakin vähän fiilistellä kun kaupatkin on jo täynnä joulukrääsää ja joulukoristeita ja kortteja ja vaikka mitä. :D Ja sitä paitsi nyt on niin pimeetä koko ajan että tarviikin jotain piristystä elämään. C: Hihi.

      Poista
  2. Ihanaa :) Mäki toivon että kerkeisin vähän fiilistelemään viikonloppuna :)

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo totta kai varaat itelles kunnolla aikaa fiilistelyyn! :D Siulle se tulis enemmän ku tarpeeseen ku miusta tuntuu että oot ihan koko ajan jotain tekemässä.

      Poista
  3. Ehkä "hiukan" on kalenterit täynnä. Mutta joululomalla mä sitten vaan löhöön sohvalla, syön herkkuja ja luen :D

    -Hanna-

    VastaaPoista