lauantai 19. syyskuuta 2015

Ois miulla tietysti paljon muutakin asiaa

Töissä on oikein kivaa mutta jotenkin sitä loppuviikkoa kohti aina väsyy. Oon onnellinen, että miulla on nyt viikonloppu vapaata. Eikä kirjasto edes ole sunnuntaisin auki, mutta jossain vaiheessa miun kyllä pitää varmaan mennä lauantaina töihin.

Tällä viikolla miulla oli muuten ensimmäiset iltavuorot. Ne alkaa noin 12:30 ja loppuu vähän seitsemän jälkeen. Miun unirytmi on kuitenkin jo niin tottunu aamuvuoroihin, että herään joka tapauksessa aamuisin viimeistään kahdeksalta (myös viikonloppuisin). Eikä aamulla mitään järkevää jaksa tai ehdi tehdä niin tuntuu että aika menee vähän hukkaan. Ehkä oonkin ollu just niiden iltavuorojen takia tän viikon niin uupunu. On se vaan yllättävän rankkaa kun yhtenä iltana pitää olla seitsemään töissä ja seuraavana aamuna mennä taas kaheksaks. En valita, mutta oon vaan tehny semmosen huomion. Tykkään tuosta työstä edelleen ja pääsen tekemään tosi monipuolisesti vähän kaikkee.

Tänään pääsin nauttimaan myös harjoittelupalkan mukanaan tuomista iloista. En oikein oo ikinä osannu käyttää rahaa kovin huolettomasti, ja ehkä mie oon ollukin ihan hirveen pihi. Mutta toisaalta sille on ihan hyvä syy, kun en oo saanu paljoo muuta kuin tukia. Nyt kun saa palkkaa niin osaa ottaa huomattavasti rennommin, tänään käytin esimerkiks vaatteisiin paljon enemmän rahaa kun olin alunperin ajatellu. Ostin myös Suomalaisesta kolme korttia miun kokoelmiin. En voinu olla ostamatta kun ne oli niiiiin söpöjä. Tässäpä ne onkin:

Ja piti miun ottaa myös muutama mukataiteellinen ja mukahauska selfie uusista ihanista paidoista (jotka on muuten oikein mukavia ja pehmoisia päällä):

Sen lisäksi, että oon ottanu tänään vähän liikaakin selfieitä, oon myös lukenu Peter Pomerantsevin kirjaa Uuden Venäjän surrealistinen sydän -mikään ei ole totta ja kaikki on mahdollista. Kirjastosta löytää tosiaan kaikkee kivaa ja mielenkiintosta!

5 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo valkonen paita, jossa on kukkasia! Ihan kuin värityskirja! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja oon kyllä samaa mieltä, en vaan voinu jättää ostamatta tuommosta ihanuutta. ;) Värityshän onkin nyt tosi in niin ei ihme että näkyy myös vaatteissa. En kyllä ite tullu ees ajatelleeks! :D

      Poista
    2. Oon varmaan vaan liian orientoitunu tähän väritysasiaan niin nään väritettäviä kuvia kaikkialla :'D

      Poista
  2. Hieno ohje tuossa viimeisessä kortissa! Ja ei tuo ensimmäisenkään ohje huono ole. Sille olisi ehkä tänään ollut käyttöä kun melkein pohdiskelin liikaa menneitä :D

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä! Nää ei oo kumpikaan kovin huonoja miun mielestä. Vaikka en mie oikeestaan ees osta semmosia kliseisiä ja tylsiä ja mitäänsanomattomia mietelausekortteja joita kaupoissa riittää mutta jotka ei puhuttele ollenkaan. Nää kaks toimii miulle ehkä hyvänä muistutuksena aina toisinaan, etenkin tuo alin. Sitä paitsi noissa molemmissa oli vielä hyvä kuvakin! Tuo possu oli jotenkin söpö. ;)

      Poista