perjantai 25. lokakuuta 2013

Jotain suurta ja villiä täytyy tapahtua

Harvoin on tämmönen olo. Tavallaan pirtee ja kuitenki semmonen levollinen. En tiedä nyt, että johtuuko se siitä, että kämppis on viikonlopun poissa, vai siitä, että kävin tänään kirjastossa ja näin ihmisiä koulun ulkopuolellakin. Mutta iloisen olotilan johdosta tein tänään rahkaa, ostin porkkanoita (niin kuin kaikkea muutakin hirmu hyvää) ja söin niitä ja vanhoja omenoita dippikastikkeen kanssa. Ostin myös maissilastuja -valitettavasti juuston makuisia, koska en kattonu kaupassa tarpeeks tarkkaan mitä ostin. Mutta oli ne sentään tarjouksessa jos ei muuta hyvää!

Tänään nukuin pitkään. Kyllä etäpäivät on ihania, kun ei tarvii kiirehtiä minnekään ja saa tehdä oikeestaan just mitä haluaa millon haluaa miten haluaa ja kenen kanssa haluaa.

Mietiskelin aamulla milloin saisin sen yksiön jota tässä olen muutosta lähtien jonottanut, joten laitoin asuntotoimistolle sähköpostilla kysymyksen siitä missä kohtaa jonossa oikein olen. Ei ne sen tarkemmin vastannu ku: "etupäässä olet" ja "nyt ei oo vapaita asuntoja tarjolla". No kunhan sen joskus saan. Oleskelu on paljon rennompaa kun ei tarvii stressata tiskaamattomista astioista jotka saattaa ärsyttää kämppistä. Sitä paitsi tykkään olla ihan yksikseni.

Ihmiset alkaa olla jo joulutunnelmissa, joku kaveri oli kuunnellu joululauluja, toinen osti joululehden ja mie taas alan koota listaa joululahjatoiveista. Hehe... Mutta kaupoissa on jo joulujuttuja! Siitä se vaan johtuu.

Löysin hyvää musiikkiakin. Kyllä tänään on ihan hyvä päivä tosiaan!


2 kommenttia:

  1. Minäki tykkään etäpäivistä, nykyinen kouluni sisältää niitä todella paljon (on siellä joskus lähipäiviäkin, niin saan sentään opintotuet :D). Ihanaa tehdä hommia kotona ihan omaan tahtiin ja omassa rauhassa!

    Sulla vaikuttaa tosiaan olleen mukava päivä :) Pienet ilonaiheet <3

    VastaaPoista
  2. Pienet ilonaiheet kuten kommentit! C: Jos mahdollista tulin vieläkin iloisemmaksi nyt.

    VastaaPoista