maanantai 7. lokakuuta 2013

Myös Suomen muihin kolkkiin tutustumista

Junassa Helsinkiin.
 Vähän yli viikko takaperin viikonloppuna matkustin Turkuun kavereita kattomaan, ihan silleen muuten vaan. Vähältä kyllä piti että ehdin Seinäjoella junaan! Lähdin muka ajoissa, mutta sitten jouduin kuitenkin juoksemaan koko matkan kämpiltä asemalle laukkujen kanssa. Meni todella tiukille, sillä oikeestaan saman minuutin sisään kun olin hypänny siihen ensimmäiseen junaan jonka laiturilla näin, ja istuin alas, nii se lähti. Oli kyllä toisaalta aika voittajafiilis kun sitten kaikesta huolimatta olin ehtiny just ja just ajoissa.

Tänä viikonloppuna sitten lähdin jo suosiolla tosi ajoissa siihen Helsinkiin menevään junaan. Olin paikan päällä varmaan puoli tuntia etuajassa. Että joko menee ihan tiukille, tai sitten oon liian ajoissa. On se vaan niin vaikeeta!

Helsingissä oli ensimmäistä kertaa järjestettävä Fanfest 5.-6.10. Siellä oli kaikkee ihan kivaa, mielenkiintosia luentoja esimerkiks, ja tykkäsin tosi paljon kun siellä näytettiin Iron Sky, ja sen jälkeen Timo Vuorensola tuli vastailemaan yleisön kysymyksiin ja kertomaan elokuvan tekemisestä. Se oli jotenki tosi hyvä tyyppi, mielenkiintonen.

Löysin Fanfestin lukuisista myyntipöydistä jopa jotain ostettavaa! En tosin itselleni, mutta pikkuveljelle joululahjan (jos nyt maltan odottaa jouluun asti) Voisin kuvitella, että se tykkää niistä jutuista jotka ostin... Toivottavasti. En uskalla kirjottaa tähän mitä ostin, kun linkkasin tän blogin sille.

Ostin mie kyllä itelleniki jotain pientä. Taidekujalta tosin, eli eri paikasta kun nuo toiset ostokset. Höhöö, selkeetä. Mutta niin, ensinnäkin ostin semmosen mielettömän ihanan Sherlock/Watson kirjanmerkin jonka joku oli omasta piirrustuksestaan tehny omin kätösin. Voi se on ihana, vaikken ihan niin hirveesti siitä kirjanmerkin toisesta puolesta tykkääkään. Sitten ostin pari kivaa korttia (ihan hirveen yllättävää kun miusta on puhe) ja sitten oli pakko ostaa yhdeltä tyypiltä kassi, kun kehuin niin vuolaasti sen töitä. En kehannu enää sen kehumisen jälkeen vaan poistua ostamatta mitään.

Oon aina sanonu, etten tykkää Helsingistä kaupunkina, mutta kyllä se ainaki näin syksyllä on ihan jees. Voisin oikeestaan asua siellä... Ratikat on kivoja ja kauppoja ja ruokapaikkoja on paljon ja arkkitehtuuri on kivaa ja hihi.

Veljeä näin myös viikonloppuna ihan kiitettävästi. Sekin on kiva asia. Nyt vaan odottelen syyslomaa että pääsen kotona käymään. Tällä viikolla sinne jo pääseekin!

Veljen jalat Kaisaniemen puistossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti