sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Pitkän viikonlopun hyviä puolia



... On esimerkiksi se, että on liikaa vapaa-aikaa (vaikkei oikeesti kyllä ois koska on niin paljon koulujuttuja) jolloin voi lähtee ulos ja päätyy lopulta vaikka kauppaan josta ostaa sellasia juttuja joita ei oikeesti tarviis, mutta josta tulee hyvä mieli. Kuten esimerkiks leipägrilli.... Tai tuo alimman kuvan  pokkari alle neljällä eurolla. Paitsi että tuon kirjan oisin kyllä ostanu joka tapauksessa jossain vaiheessa elämässäni nii ei se varsinaisesti oo turha. Eikä leipägrillikään koska sillä voi grillata leipiä.... Tiijättekö.

Eilen kävin taas vaihteeksi kaupungin toisella laidalla kun kävin erään koulukaverin luona, yhen toisen kaverin kanssa. Katottiin oikeestaan koko päivä ku se jonka luo mentiin, pelas Assasin's Creed-peliä, ja sitten välillä se teki meille hyvää ruokaa ja keitti teetä ainakin kolmeen kertaan ja tarjos hirveesti herkkuja ja sitten JOO nii se grillas illalla leipiä kans ja siks halusin nyt itelleniki leipägrillin koska naminami.

Nyt harmittaa kun en ottau kuvia siitä talosta jossa se asuu, se oli jotenkin tosi söpö ja hassu talo! Sillä ei ollu omassa kämpässään suihkua vaan se suihku oli kellarikerroksessa, esimerkiks. Ja se oli tosi vanha talo joka oli kuution muotoinen ja minereettipäällysteinen ja ovet naris mutta se oli kuitenkin kamalan kodikas vaikka siellä haisikin vähän kosteus. Kuulemma.

Mutta niin, sieltä kaverin luota tulin vasta joskus yhdeksän aikaan illalla, kuten ylin kuva näyttää. Lakeuden ristissä oli tommoset pinkit valot niin oli pakko ottaa kuva. Vaikka ei se nyt tietenkään kuvassa oo yhtä hieno ku livenä. Kastuin muuten tuolla kävellessäni, koska eilinen oli melkoisen sateinen päivä. Tajusin, että tarvitsen kunnollisen sateenvarjon. Pääsen taas ostamaan jotain hyödyllistä kivaa!

Keskimmäisestä kuvasta ei oikeestaan sen enempää ku että halusin ottaa nuista kylteistä kuvan ihan vaan tuon Uuskaarlepyyn takia. Ja ehkä vähän Lapuankin.Ylipäätään siks, että oon Seinäjoella ja täällä on erilaisia kylttejä ku Joensuussa! Ei ku miusta Uuskaarlepyyssä oli vaan jotain hienoo.

Onneks kelloja siirrettiin taakse päin niin sain nukkua tunnin pidempään tänään. Niin, että voin valvoo pitkään illalla, ja sitten voin taas nukkua pitkään seuraavana aamuna... Miun unirytmi on taas ihan sekasin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti