tiistai 22. lokakuuta 2013

Syysloma tuli ja syysloma meni


 Syysloma oli oikein kiva, kävin esimerkiks Joensuussa, jossa oli vähän katutaidetta! Niiskuneiti oli kyllä suosikkini, mutta torin toisella laidalla oli myös semmonen kiva taidejuttu (josta en tosin ottanu kuvaa) josta tykkäsin paljon. Kuten ylemmästä kuvasta näkee niin loman alussa sää oli ihan tavallisen syksyinen, mutta viimesten päivien aikana säätila vähän muuttu eri suuntaan:
Kaverin kanssa oli kiva kävellä tommosessa järkyttävässä tuiskussa, varsinkin kun ei oikeestaan oltu siihen varauduttu. Sillon kun lähdettiin niin aurinko paistoi eikä ois voinu kuvitellakaan että alkais myrskytä.

Lomasta en muista hirveesti. Muuta kun nyt ehkä sen, että pikkuveljen kanssa katottiin pitkästä aikaa eka Harry Potter-leffa, ajoin paljon autolla, kävin kaks kertaa saunassa (Jee!) tein avokadopastaa josta tuli hirmu hyvää, paijailin kissaa sen mielestä ehkä liikaakin ja onnistuin koukuttamaan itseni kanadalaiseen reality-show Mantrackeriin. Naurettavaa miun mielestä, oon ollu siihen ihan kamalan addiktoitunu lauantai-illasta asti. Tajusin lomalla myös, että etuhiukset on jo liian pitkät, vaikka ei oo ees kahta kuukautta siitä ku viimeks kävin niitä leikkuuttamassa. Siitä huomiosta en oikein tykänny.

Seinäjoelta Joensuuhun ja sieltä vielä kotiin matkustaminen on muuten aika väsyttävää. Ensin pitää matkustaa kolmella eri junalla, ja sitten vielä bussilla. Kaikkiaan matkaan taisi kestää semmoset... Seitsemän tuntia? Ja sama tietysti toiseen suuntaan. Onneksi ärsyttävimmiltä kanssamatkustajilta vältyttiin, melkein ainakin. Seuraava kotireissu sitten jouluna vasta! Sillä välin vähän Mantrackeria.....

... Voi ei.

P.s. Tappelin tän blogin ulkoasun kanssa taas ihan pirun pitkään, mutta oon lopulta tyytyväinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti