tiistai 24. syyskuuta 2013

Tänään oli tyhmä päivä

Isopäinen merirosvotar jolta puuttuu toinen käsi ja molemmat jalat. Kunhan ajattelin kokeilla jotain pitkästä aikaa. Pirates Of The Caribbeanista tulee kuulemma taas elokuva. Vuonna 2016 vasta mutta kuitenkin. Vaikka ei tää miulle siitä varmaan tullu mieleen. Tai en tiijä, ehkä tuliki. Mutta ei tietoisesti ainakaan. Oispa kivaa jos ois värejä täällä! Vaikka toisaalta tää lyijykynä käy kyllä ihan yksiin miun tunnelmien kanssa tänään.

Kauheeta muuten, innostuin näistä kuvien ottamisesta nyt taas. No ehkä se ei oo huono juttu?
Vaikka kaikki tänään tuntuu olevan huonoa kuitenkin. Perseestä. Oon itkeny itse asiassa niin paljon tänään että naama on vieläki vähän turvoksissa (katoin yhtä sarjaa, mutta miusta tuntuu että itkin siinä sivussa kaikkee muutaki ku sitä jaksoa).

Koulua en oo tänään ajatellu taas yhtään. Enkä kyllä muutenkaan oo jaksanu kiinnostua mistään, kaupassakin ois pitäny käydä mutta enpä jaksanu. Huomenna on onneks vapaapäivä. Tai siis etätyöpäivä. Teen vaikka sitten sen palautettavan työn ja jos oon oikein reipas niin alotan yhtä kirjaa ja käyn jopa ehkä kaupassa. Vaatteita en sentään ehkä uskalla -tai jaksa- pestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti