lauantai 21. syyskuuta 2013

Näin eilen kotilon!

Ja kävelin yli kahdeksan kilometriä. Mutta se kotilo oli tässä se hieno juttu. Se mateli kevyen liikenteen väylää pitkin ja mie pelkäsin että joku ajaa sen päältä, niin siirsin sen sitten vähän syrjempään. Se näytti vähän siltä ku ei ois oikein arvostanu mutta ei se mitään, toivottavasti se pääs turvallisesti perille. Tajusin siinä sitten myös, että miullahan on kamera puhelimessa. Kotilosta en ottanu kuvaa kun muistin sen vasta vähän myöhemmin, mutta voin siis ottaa jotain kuvia tänne blogiin, niin ei oo ihan niin aneeminen.  Hii! Kävin toisessa kaupunginosassa jonka nimi on Pohja. Halusin sieltä käydä ostamassa pari Oriflamen tuotetta, kun netin kautta tilaaminen ois tullu liian kalliiks. Niin oon nyt käyny Pohjassaki, hehheh. Seinäjoen Pohjassa. Öhhöh.

Sain ne pyykit takaisin! Uskomatonta kyllä, joku vaihtari oli ollu hakemassa sen kämppiksen pyykkejä, ja ottau sitten miunki pyykit kun ei selkeestikään tienny mitkä niitä sen kämppiksen pyykkejä oli. Jotenkin ihan käsittämätöntä, mutta sainpahan ne ainakin takaisin! (Vaikka ei ollukaan kauheen kiva herätä siihen että asuntotoimistolta joku soittaa just semmosena aamuna kun oisin voinu nukkuu ihan miten pitkään vaan oisin halunnu.) Haluisin myös ajatella, että jotain hyötyy oli myös siitä miun tekemästä katoamisilmoituksesta jonka vein pyykkituvalle. Siinä selitin ensin suomeks ja sitten englanniks, että joku oli vieny miun pyykit ja että kaipaan niitä takaisin. Vein sen ilmotuksen siis vasta seuraavana päivänä sinne pyykkituvalle kun ne miun pyykit oli viety, mutta kaks päivää jouduin kaikkiaan odottamaan että sain ne pyyhkeet takasin. Miusta aika jännää.

Mutta joo, nyt kun tajusin, että miulla on kamera, niin täytän loput tästä tilasta kuvilla miun kämpästä ja muusta kivasta mitä oon tähän asti kuvaillut:


Vaatejonon kokoamista Lakeuden puistossa viime viikolla opisklijabileissä.
Huomatkaa Lakeuden risti oikealla. ;)

Hieman oppikirjoja, tää päällimmäinen on se kaikkein kivin jonka oon jo melkein lukenutkin.


Tässä tää miun sotkunen kämppä, vieläkin on osa muuttotavaroista purkamatta...

Kortteja on seinillä aika paljon.
Tykkään erityisesti tuosta sienikortista joka on kehyksissä!

Muumeja pitää tietysti olla...

2 kommenttia:

  1. JEE! Sait ne takaisin! Jee! Ihania ihmisiä on sittenkin olemassa! :D

    VastaaPoista
  2. JOOOO uskoni ihmiskuntaan palautui ainakin hetkiseksi. ;)

    VastaaPoista