perjantai 13. syyskuuta 2013

Niin paljon tapahtuuuu

Viikko alkoi ryhmäytymisleirillä Ähtärissä koko kulttuuriporukan kanssa. Matkalla kuunneltiin huonoja vitsejä ja perillä leikittiin ja syötiin hyvää ruokaa. Yö oli kylmä ja taivaalla oli tähtiä, ilma oli muutenkin oikein hyvä koko reissun ajan, mutta tähdet jäi parhaiten mieleen. Nuotiolla istuttiin ja laulettiin yhteislauluja ja kuunneltiin ja kerrottiin taas sekä huonoja, että hyviä vitsejä, kummitusjuttuja ja muuta kivaa. Istuin liian pitkään liian vähissä vaatteissa, mutta en malttanut lähteä kun oli niin hyvä tunnelma. Ja toisaalta kammotti niiden kummitusjuttujen jälkeen niin paljon, etten kyllä oikeestaan uskaltanukaan yksi lähteä. Kyllä siellä leirillä oli kaikkiaan aika hauskaa! En alunperin aikonut lähteä ollenkaan, mutta kannatti kuitenkin. Kyllä siellä tutustui ihmisiin vähän paremmin, nyt muistan jo melkein kaikkien nimetkin! Tai siis ainakin meidän koulutusohjelman ihmisten nimet... Haalarimerkinkin sain, jes!

Keskiviikkona oli opiskelijabileet. SAMO:n (Seinäjoen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta) lukuvuoden avajaiset siis. Me kirjasto- ja tietopalvelun opiskelijat tehtiin hieno lippu, (kaikki koulutusohjelmat teki oman) ja sitten marssittiin Lakeuden puistoon jossa vietettiin aikaa niin kauan kunnes alkoi sataa. Ei siitä enempää.  Sen jälken lähdettiin kuuden hengen porukalla muuten kiinalaiseen syömään ja sitten lähdin vielä yhden kaverin kanssa leffaan kun se niin oli seuraa vailla. Elokuva oli ihan viihdyttävä ja siinä oli Vin Diesel, mutta mitään muuta en sitten muista. En edes sen elokuvan nimeä.

Torstaina taisi olla jopa koulua, mutta eipä siitä muuta kerrottavaa, torstai oli tylsä päivä. Muistaakseni. Paitsi että ostin Kick Assin kolmella eurolla!

Tänään ostin itselleni sängyn! Olen nukkunut pari viikkoa narisevalla varasängyllä, (oikeesti, joka kerran kun yöllä käänsi kylkeä niin sänky narisi niin kovaa että siihen heräsi. Hirrrmusen kivaa) että oli jo aikakin hankkia kunnollinen sänky. Jysk on miun kämpältä kahden kilometrin päässä, mutta koska tavallaan kävelin vähän harhaan, niin se matka muuttui vähän pidemmäksi. Oli oikein kiva mustissa housuissa taivaltaa kun aurinko porotti suoraan niskaan. Minuu oli varmaan ilo palvella kun olin hikinen ja haiseva (no en nyt niin hikinen tai haiseva sentään vielä siinä vaiheessa, mutta kuitenkin pikkusen). Ostin runkopatjan lisäksi vielä peitonkin -ihan vaan vierasvaraksi, ja kotiinkuljetuksestakin vielä maksoin. Ja sängyn jaloista. Kallista oli, mutta nyt on kunnollinen sänky! Oi tämä uusi sänky tuntuu ihan luksukselta siihen toiseen verrattuna.

Oon naureskellu viime aikoina monille asioille, lähinnä videoille joihin olen netissä törmännyt. Jos ei ole  esimerkiksi tällaiseen vielä tutustunut niin suosittelen! Tuo on oikeesti niin hauska, että nauroin vedet silmissä tänä aamuna. Samoin Niko Kivelä on aina hulvaton. Nuo oli miulle ihan uusia osa nuista videoista, niin kuin esimerkiksi tämä. Mutta nyt miun jutun pointti alkaa jotenkin kadota jonnekin niin taidan tässä lopettaa. Kirjoittaminen ei oikein suju kun on väsynyt ja haluis nukkumaan muttei malta.

Oon syöny viime aikoina paljon ruisleipää ja sen päällä maapähkinävoita ja banaania. Ja teetä. Hyvää on.

Ei ois varmaan näin väsyneenä pitäny kirjottaa yhtään mitään mutta toisaalta en voinu olla kirjottamattakaan. Niin että... Öööööö. Jee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti