maanantai 16. syyskuuta 2013

No nyt on sekin nähty

Nimittäin se, että kun pyykkää, ei kannata jättää niitä pyykkejä hetkeksikään vahtimatta vaikka tietäisi minuutilleen kuinka pitkään joku ohjelma kestää. Minä nimittäin tiesin, ja menin kuivurista hakemaan pyykkejäni HETI kun sen ohjelman oli määrä loppua, niin ohooo, sain yllätyksekseni huomata, että joku ahne paskainen olikin ne kaksi käsipyyhettä ja tyynyliinan + pussilakanan vienyt mennessään. Etsin tosiaan joka paikasta mutta eihän niitä enää löytynyt. Ja tuskin löytyykään. No sain sentään muut vaatteet kunnialla pestyä. Pitäisi kai olla siitä tyytyväinen että niitä ei viety.

Mutta niin.. Se niistä kurjista asioista!

Ostin itselleni kengät. Ja sain 10% opiskelija-alennusta. Se on kiva asia se. Ja kengät on kivat, niistä tulee mieleen Peppi Pitkätossu. (Hirveen yllättävää muuten, kun on kyse ruotsalaisten suunnittelemista kengistä) Harmi kun ei oo kameraa! Ois kiva näyttää teillekin millaiset kengät miulla nyt on. No... http://www.brandos.fi/ten-points/pandora-126707-501-green/a81855 tuommoset ne on! Eivät olleet halvat, mutta köyhällähän ei tunnetusti ole vara ostaa halpaa.

Sitten oli pakko syödä myös vähän jätskiä, siihen omenapaloja ja vähän maapähkinävoita (jotkut ei voi käsittää miten voin syödä maapähkinävoita, mutta ei se mitään) ja taas olin vähän iloisempi.

Nyt pitäis yrittää jaksaa vähän opiskellakin, kyllä vapaapäivät tai siis tarkoitan etätyöpäivät on rankkoja. Onneks huomenna on kouluakin, mutta sitten keskiviikkonakaan ei oo mitään. Mitenkähän mie oikein pärjään... En saa ainakaan tenttikirjoja varmasti luettua. PITÄISI kyllä.

Tarviin nyt vähän väriä elämään + Gerard Way piristää aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti