tiistai 12. marraskuuta 2013

Fancy fox

Mietin tänään, että oispa kivaa ottaa tatuointi. Ja sitten rupesin miettimään, että millasen ottaisin jos ois varaa (ihan vaan spekuloin ja leikin ajatuksella). Mietin ensin, että merirosvolaiva ois hirmu siisti, mutta sen pitäis olla iso koska siinä on niin paljon yksityiskohtia enkä haluis että se ois vaan semmonen suttunen läikkä, sitä paitsi iso tatuointi maksaakin enemmän. Eli merirosvolaiva on valitettavasti poissa pelistä.

Mutta koska mietin tätä tatuointi-asiaa aina tasaisin väliajoin, niin aloin muistella, mitä ideoita miulla on aiemmin ollu. Miun tykkäämiset vaihtelee tunnetusti aika tiuhaan, ja haluisin tietenkin sellasen tatuoinnin josta tykkään ihan pysyvästi. Sit miulle tuli taas mieleen kettu hienot vaatteet päällä. Miulla on joku ihme juttu kettuihin vaatteet päällä. Ja just nimenomaan ketut 1800-luvun (loppupuolen) vaatteet päällä. Voi johtua kyllä siitäki, että miusta sen ajan piirrokset näyttää jo valmiiks jotenki semmosilta... No kattokaa vaikka tätä kuvaa: http://damselsinregress.files.wordpress.com/2010/02/mens_fashion_1856.jpg asenot on esimerkiks jotenkin hirveen "kettumaiset" jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Foxy vois olla vielä kuvaavampi sana tähän.

Ensin pistin yhden kaverin piirtämään miulle tosta aiheesta, ja nyt sitten innostuin itsekin kokeilemaan, ihan vaan hahmotellakseni sitä millasia elementtejä siinä tatuoinnissa pitäis olla. Silinteri on esimerkiks must, samoin kävelykeppi ja vihreäsävyinen takki.

Mutta nii älkää nyt kukaan säikähtäkö tai mitään semmosta, tuskin mie näillä säästöillä mitää tatuointia lähden ottamaan. Halusin vaan esitellä miun loistavan idean.

4 kommenttia:

  1. Hei Tiia, suomen toisella puolen! Meidän piti koulussa esitellä joku blogi jota luemme niin koko luokalle. Mie esittelin tään siun blogin ^_^ hihi

    VastaaPoista
  2. Wau.. Ja hei siulleki. :D Olen tosi otettu tästä kunniasta! C:

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtava idea! Ei muuta kuin joskus toteuttamaan kun rahaa löytyy. Ainakin on omaperäinen :)

    -Hanna-

    VastaaPoista
  4. Heiii kiitos kannustuksesta! Kyllä tää on miulla pyöriny mielessä sen verran pitkään, että varmaan joskus toteutankin. ;)

    VastaaPoista