maanantai 4. marraskuuta 2013

Thor jee jee

Thor 2 : The Dark World on nyt nähty hyvässä seurassa. Sitä ennen oli muutama tunti koulua, ja oli jotenkin hauska taas huomata miten hyvä yhteishenki meillä kiko-ryhmän kanssa on. Jotenkin hassua kun tuntuu siltä niinku oltais niiden ihmisten kanssa tunnettu paljon pidempäänkin ku vaan tämä syksy!Kai se sitten johtuu siitä, että ollaan niin samanhenkisiä kaikki, mutta tosi hauskaa on aina tunneilla, varsinkin niillä vähän epämieluisammilla kuten ruotsin ja tietojenkäsittelyn.

Mutta siitä elokuvasta... En ehkä oo paras suosittelija, varsinkin kun miun huomio kiinnittyy aina erityisesti Tom Hiddlestonin esittämään Lokiin, (kuten myös tässä elokuvassa Christopher Ecclestonin esittämään pääpahikseen Malekithiin) mutta kyllä se kaikkiaan oli tosi viihdyttävä ja hauska elokuva. Jotain kertoo myös varmaan se, että meidän ryhmästä pari tyyppiä oli nähny kyseisen elokuvan jo torstaina ensi-illassa, mutta lähtivät vielä tänään kattomaan sitä uudestaan. Nii, että jos ette oo vielä käyneet kattomassa niin hus hus! Eka Thor ja Avengers ois tietysti ihan hyvä olla katottuna ennen tätä leffaa mutta nii. 

Nii! Että ei kai miulla sitte ollu hirveesti muuta kerrottavaa. Innostuin tästä leffasta taas niin paljon, että haluisin sen ihan omaks, nii, että voin katella sitä itekseni millon vaan. Toisaalta haluisin myös semmosen kivan Avengers-boxin... Nii sitä vaan, että jos joku miettii mitä hankkii miulle joululahjaks nii siinä pari vinkkiä. ;) Pörrösukat on kans kivoja.

Kuva täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti