lauantai 2. marraskuuta 2013

Kari-gurashi no Arrietti

Eli Kätkijät.

Olin tänään melkein ahkera ja pesin paljon pyykkiä, ja koin sitten tarpeelliseksi jotenkin palkita itseäni. Miettiessäni mitkä paikat tänään voisi olla auki, keksin Filmtownin, ja koska miun teki muutenkin mieli jotain hyvää, niin suuntasin sitten sinne. Ei miulla oikeesti ois ollu varaa leffan vuokraamiseen, saati karkin ostamiseen, mutta en sitten lopulta voinu itelleni taas mitään. Kiertelin melko pitkään siellä, koska miulla ei ollu mitään hajua mitä halusin kattoa. Mietin jopa hetken, että ostaisinko sieltä omaksi jonkun elokuvan, mutta se ois ollu tietysti vuokraamista kalliimpaa. Sitä paitsi, ei siellä ollu mitään kivoja leffoja edes myytävänä. Olin jo luovuttamaisillani kun mitään ei tahtonu löytyä, olin itse asiassa jo kävelemässä pois koko liikkeestä kun satuin sitten vilkaisemaan vielä ihan vaan ohimennen jotain hyllyä, jossa sitten oli tuo Kätkijät-elokuva. Miun on pitäny kattoo se jo piiiitkän aikaa, varmaan jo pari vuotta. Nyt sitten vihdoin sain aikaseks kattoo sen.

Ja voi kun se on niin ihana!



Tulin tuosta elokuvasta vaan hirmu iloseks, ja siitä tuli tavallaan semmonen samanlainen olo kun Onnelin ja Annelin lukemisesta. Vähän vaikee selittää. (Wää!)

"Pikkuruinen perhe asustaa piilossa taianomaisessa puutarhassa sijaitsevan suuren huvilan lattialautojen alla. Kun nuori poika muuttaa taloon, perheen uhmakas pikkutyttö Arietta ei välitä vanhempiensa varoituksista ja tulee huomatuksi. Tästä alkaa uusi ystävyys." (lainaus täältä)

Taisin tässä muuten keksiä mitä annan siskontytölle joululahjaks.


 (Gifit täältä ja täältä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti