tiistai 19. marraskuuta 2013

Atsiih!

Niinhän se yleensä menee, että juuri kun pääsee kehumasta, ettei oo sairastellu pitkään aikaan, nii melkein heti seuraavana päivänä huomaa kurkun olevan kipee tai nenän vuotavan. Tää on onneks vielä pientä flunssan poikasta, ei ees oikeeta flunssaa. Toivottavasti säästyisin pahalta taudilta, on miulla kyllä aika paljon lääkettä täällä, että ehkä tää tästä. Eilen olin rättipoikkiväsyny, mutta siitä syytän verenluovutusta.

Niin hei tosiaan! Mie kävin luovuttamassa verta ekaa kertaa ikinä! Oli ihan hirmu hauskaa, tosin se johtu enemmänkin siitä meidän porukasta eikä niinkään siitä veren pumppaamisesta pussiin. Meitä oli kolme ensiluovuttajaa ja yks kokenmpi, ja hermostuneena keksittiin kaikkee tyhmää ja hauskaa sitte. Sain paljon oheisjuttuja mukaan, mm. kassin, pinssin, lehtisiä, rautatabletteja, haalarimerkkejä, ja sit siellä sai vielä juoda ja syödä ihan ilmaiseksi. (tosin ei siellä ollu ku jääkaappikylmiä kolmioleipiä, mehua, kahvia ja keksejä, mut kuitenki!) Kivaa oli, vaikka onhan se vähän jännää, että miulla on nyt reikä kyynärtaipeessa.
Tarkennus nyt on missä sattuu, ja muutenkin inhoon tätä kuvaa,
mutta nii, tässä pari haalarimerkkiä ja kassi jotka sain sieltä. "bloody lifesavers '13"
Voisin laittaa tähän vielä toisen kammottavan huonon kuvan. (Sisällä on vaikeeta ottaa kuvia. Valot ei nääs oo parhaimmat maholliset.)
Tässä siis kalpeat täytepatongit joita tein eilen:
Ei näytä kovin hyvältä, mutta kyllä ne oikeestaan oli kumminkin. Täytteessä nyt ei oo muuta erikoista ku tonnikala/kermaviilisotku. Sitten salaattia ja tomaattia ja kurkkua. Ja oli siellä ehkä siivu juustoakin. Patongit lämmitin uunissa, vaikka ei ne hirveesti siellä lämminny, mut kuitenkin!

Nyt tuli nälkä... Ja väsy.

1 kommentti: