keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ihana arki

Joululoma oli oikein ihana! Vieläkin on tosi rentoutunut olo, ja sain kotoa mukaan kaikkea mukavaa, kuten tiikerisukat jotka aloitin joskus vuosi sitten. Sain tosin vaan toisen sukan valmiiksi, mutta äiti ystävällisesti neuloi miulle sitten toisen sukan! Mie sotkin toisen sukan lopussa jotenkin ja nuo oranssit pisteet meni vähän vääriin kohtiin, mutta tunnistaapahan nyt ainakin, että mikä sukka on miun tekemä.
Sain pipon myös! Kauhean paljon tykkään piposta.
Sain mukaan myös ihan omat bambupuikot ja pehmoista lankaa, niin että jos vaikka stressin helpottamiseksi (sitten kun sellainen iskee) neuloisin pehmeän kaulaliinan. Oi niin ja sitten sain myös inkivääriteetä! Ja vaikka mitä muuta mukavaa mutta siinä kai ne tärkeimmät.

Pari päivää olen vaan kuunnellut Emeli Sandéa, erityisesti Read all about it:iä. Ja eilen kuuntelin Aladdinin A Whole new world:ia. Moonta kertaa. Kyllä. Semmosta.

Miulla on muuten ollu tosi lempee alotus kevätlukukaudelle. Onneksi. Eilen oli kaksi tuntia koulua kahestatoista kahteen ja tänään on kokonaan vapaata, huomenna on yhdeksästä kahteen, mutta perjantai on taas vapaa! Ainakin tämän vapaapäivän käytän kattomalla Areenasta Neiti Marplen jaksoja. Ja Hercule Poirotteja. Hihi.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat sukat!! :) Minun pitäisi vielä oppia tekemään tuollaisia. Toistaiseksi käsialani on liian tiukkaa monivärisiin kuvioihin :D

    -Hanna-

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On se käsiala miullaki vähän tiukanpuoleista, mutta ei se sukissa varmaan niin paljoo haittaa. Näitä oli muuten kiva neuloa, ei ehtinyt kyllästyä kun kuvio ja väri vaihtui niin tiuhaan. Suosittelen! :D

    VastaaPoista