torstai 30. tammikuuta 2014

Ostin taas kaikkee hirmu kivaa!



Joudun taas vähän häpeämään kuvanlaatua mutta... Tässä päivän saalis.

Ostin siskonpojille synttärikortin. 1,20e.

Kirjastosta löytyi ihania lastenkirjoja 50 sentillä.


Venäläisiä satuja! Oon tästä kirjasta erityisen innoissani.


Kirjakaupasta ostin pokkarin, tästä maksoin jopa 5 euroa.
Miulla on nyt siis aarteita kirjahyllyssä. (Tai siis ei miulla oikeestaan oo kirjahyllyä, mut ikkunalaudalla.) Noiden lastenkirjojen kuvitukset on ihan mielettömät! Lisäksi tuo Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja on kiinnostanut minuu jo pitkään, ja oon innoissani kun sain sen nyt ihan omaks. Korttiinkin oon tyytyväinen, vaikka siinä onkin vaan kolme kynttilää kun pojat oikeesti täyttää neljä. Mutta ainakin sen tunnelma on ihan kohdallaan!

Mitä muuta uutta miun elämässä... No hain ainakin eilen kesätöihin hautuumaalle Joensuun seurakunnalle. Kovasti toivoisin pääseväni sinne töihin, mutta ehkä miun pitää yrittää hakee niitä kesätöitä jostain muualtakin. Vuokrakin pitäis nimittäin maksaa, muuten ei sillä ois niin väliä.

Oon kuunnellu pari päivää melkein vain ja ainoastaan Tatu:a pa ruski. Syyksi olen tähän ajatellut sen, että niiden biiseissä on just mukavasti toistoa, että ehkä miulle jopa jää jotain päähänkin. Esimerkiks vois miun ainakin kuvitella muistavan miten sanotaan "laske sataan" venäjäksi. Sitä toistetaan yhessä kappaleessa ihan koko ajan. Se on sitten eri juttu mitä hyötyä siitä on mutta... Niih. Toinen juttu miks kuuntelen niiden biisejä on se, että kun etin jostain sanat, niin opin lukemaan venäjää paremmin kun kuulee oikeen ääntämisen taustalta, tässäkin toisto on pelkkää plussaa!
Oon taas innostunu venäjän opiskelusta, on kiva huomata, että osaakin jopa jotain.

Pyydän vielä anteeks noita kuvia. Mut ku halusin näyttää teille mitä ostin! Ja kyllä noista ehkä jotain selvää saa. Lupaan hankkia paremman kameran.

3 kommenttia:

  1. Mitä MITEN ne pojat voi täyttää jo neljä??? Vastahan siusta tuli niitten täti, TÄH.

    VastaaPoista
  2. Voi! Nuo venäläiset sadut vaikuttaa todella mielenkiintoisilta! :)

    -Hanna-

    VastaaPoista
  3. Niinpä, mietin ihan samaa! Järkyttävää miten nopeesti aika menee. :D (Luin muuten, että: "vastahan siusta tuli niitten täi.") Hehee..
    Hanna, joo nuo vaikuttaa tosi tosi mielenkiintosilta, ja kuvitus on tosiaan ihan mielettömän hieno. Kirjastolla oli muuten eilen vielä toinenkin Ivan Biblinin kirja jos kiinnostaa ;)

    VastaaPoista