sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kotoisa sunnuntai-ilta




Sunnuntai on mennyt mukavasti. Nukuin aamulla myöhään ja olen oleskellut mukavissa vaatteissa, harmitellen samalla, etten Joensuussa ostanut erästä kukallista hametta. Ehkä semmonen samanlainen löytyis täältä?

Ulkona on pakkasta ja sehän kelpaa miulle, saan vihdoin käyttää miun uutta talvitakkia. Täällä on jopa lunta pitkästä aikaa! Kävin ulkona peräti sen verran, että kävin ostamassa Anttilasta valkoista koristehiekkaa. Laitoin sitä sitten tyhjään lasipurkkiin ja heitin sen perään tuoksukynttilän. Tein vielä valkoisesta mohairlangasta rusetin sen ympärille ja nyt olenkin oikein iloinen.

A Single Man on miun lempielokuva.Tajusin sen tänään. Voin kattoo sen vaikka kuinka monta kertaa enkä ikinä kyllästy.

Onneksi nyt voi vielä katella elokuvia ja puuhailla muitakin juttuja kaikessa rauhassa kun koulu ei oo vielä kunnolla alkanu. Huomenna pitäis taas herätä aiemmin...
_______________________________________________________________________________

P.S
Ostin eilen peilin, mutta sitä ei saa seinälle koska miulla ei oo koukkuja.

2 kommenttia:

  1. Oo, tossa A Single Manissa pääosaa näyttelee näköjään Colin Firth! Pitää kyllä jonaki iltana kattoa kyseinen leffa :)

    VastaaPoista
  2. Todellakin suosittelen! Miulla on vaikeuksia pukee sanoiks miltä miusta aina tuntuu kun katon sitä, niin siksi en tähänkään kirjottanu siitä enempää. Mutta voih. Se on vaan mielettömän kaunis elokuva. :))

    VastaaPoista