sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vissiin jotain vitamiineja...

...Saa pirtelöistä, joita nyt voin jopa tehdä, koska ostin vihdoin sauvasekoittimen! Tai eilen ostin, ja tänään oon tehny jo kaks pirtelöö. Välissä tosin piti käydä kaupasta ostamassa pakastemarjoja, että saa vähän vaihtelua. Pirtelöiden tekeminen on vaan niin helppoa, vähän jotain kauraleseitä ja jotain banaania vaikka ja sitte jogurttia voi laittaa kaans... Ja hunajaa  ja marjoja ja appelsiinimehua vaikka. Ja aina tulee hyvää!

Viimeaikaisiin hurahduksiin lukeutuu pirtelöiden lisäksi mm. jättiläisrobotit. Joo-o. Jännä miten aina välillä löytää tommosia uusia hienoja juttuja. Katsottiin eilen kavereiden kanssa Pacific Rim, ja miulle tuli siitä ymmärrettävästikin mieleen yksi ikivanha peli (One Must Fall 2097) jota veljien kanssa ollaan pelattu. Tosin en tiedä selittääkö se kokonaan miun innostuksen aiheeseen, vai johtuuko se jostain ihan muusta. Mutta toisaalta ei sillä oo mitään väliä mistä se johtuu, koska miusta se on vaan jotenkin hirmu siistiä! Ja vaikka se leffa ei juonellisesti ollu maailman paras niin visuaalisesti se oli kyllä ihan huippu.

Viimeaikoina oon käyttäny myös vähän liikaa rahaa. Esimerkiksi päädyin eilen ostamaan parikin heräteostosta, ensin tämän:
söpön pöllöpenaalin, josta maksoin sitten 16€. Jipii. Mutta en voinu olla toisaalta ostamattakaan kun harvoin jotain tommosta söpöö kävelee vastaan. www.arkkikauppa.com <--Tuolla on kaikkea muutakin kivaa ja söpöä. Katsokaa jos kiinnostaa! Niin tosiaan sitten se toinen heräteostos... Ostin siis keltaisen lävikön. Ihan vaan siitä syystä, että se oli niin söpö. Ja toisaalta siksikin kun se oli alennuksessa. Ja no joo kyllä mie oikeesti tarviinki sellasen.

Ehkä. Luulisin.

2 kommenttia:

  1. Aah, mieki tahon keltasen lävikön!! terveisin nimimerkki pakkomielle kaikkeen keltaiseen

    VastaaPoista
  2. Äkkiä vaan Anttilaan! Sieltä mie sen löysin. ;D

    VastaaPoista