keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kävin metsässä




Seinäjoella ei tarviikaan kävellä kauas keskustasta niin on jo ihan metsässä, hehheh. Kävin kaverin kanssa kävelemässä luontopolkua pitkin koulun päätteeksi, ja loppujen lopuksi tuli sitten käveltyä kaikkiaan 10 kilometriä. Oli kivaa vaihtelua kyllä päästä välillä pois keskustasta. Ja sitten toisaalta taas oli kivaa palata keskustaankin. (Haettiin lopuksi pitsat ja suunnattiin kumpikin kämpillemme suihkuun.) Ilmakin oli juuri sopiva tuommoiseen kevyeen kävelyyn, oli pilvistä ja tuuli mukavasti! Ehkä palaan tuonne reippailemaan toistekin. Ja nyt kun reitin on kerran kävellyt läpi niin toinen kerta on jo huomattavasti mukavampi.

Vaikka paljon enemmän minua kiinnostaisi tällä hetkellä kokeilla ratsastamista. En ole ratsastanut koskaan kunnolla, mutta kokeillut olen sentään joskus... Ehkä kymmenen vanhana? Miulle tulee tämmösiä mielihaluja aina toisinaan, ratsastamisen kanssa aika useinkin, enkä ihan tarkkaan tiedä ees että mistä ne aina putkahtaa. Nyt en malta mennä nukkumaankaan kun ajattelen vaan sitä miten kiva olisi käydä ratsastustunneilla. Toisaalta minuu ei oikein kiinnostais, kun talli on ehkä noin neljän kilometrin päässä miun kämpästä, eikä miulla oo pyörää. Tuntien jälkeen ei välttämättä huvittais enää kävellä takaisin sitä neljää kilometriä.

Ja sitä paitsi ratsastaminen on rikkaiden harrastus.

Ja sitten toisaalta mie haluisin jonkun sinne seuraksi. Mutta kyllä oisin kauheen kiinnostunut nyt! (En mie kyllä niistä hepoista oo niin innostunu, mutta ratsastaminen sinänsä vois olla aika siistiä.)

Kuka ilmottautuu?

2 kommenttia:

  1. Onkos tuo metsä jossain tuossa laskettelurinteen kupeessa tai jossain siellä päin? :)

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo on se siinä aika lähellä, sanoisin. Mutta myö käveltiin siis ensin keskussairaalalle ja lähdettiin sit sieltä kävelemään. Voin kyllä suositella, oli tosi mukava reitti, ainakin se viiden kilsan Kuntopolku mikä käveltiin. :D

      Poista