sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Miulla ei oo asiaa, mutta katelkaa kuvia!


Tänään sain muun muassa kutsun Harry Potter-teemabileisiin jotka on heinäkuussa Savonlinnassa. Oon niin otettu, että miutki kutsuttiin! Ja kun kerrankin sain kutsun jonnekin, niin tietysti yritän myös päästä sinne paikalle.

Muutoin oon viettäny aikaani koneella istuen (oon löytäny jännän amerikkalaisen sarjan Awake), kauppaankaan en tänään päässyt kun olikin helluntai. Höh. Niin, että aika laiskaa viikonloppua oon taas vaihteeks viettäny täällä.

Mutta mutta, oikeestaan miun piti kertoo enemmän noista kirjoista joita oon kuvaillu! Tai jotenkin muistelisin, että miulla oli semmonen idea. Alunperin.

Tuon toisen kirjan luin parikin päivää sitten, (Meren hiljaisuus) ja oikeestaan se oli niin ajatuksia herättävä, että oisin voinu lukee sen uudestaankin heti perään. Palautin sen kyllä jo eilen takaisin kirjastoon. Että se siitä uudestaan lukemisesta sitte.

Jos totta puhutaan niin en ees jaksa kirjottaa tähän mistä se kerto (anteeks, oon laiskalla tuulella ja kamala ihminen!). Mutta jos jotakuta kiinnostaa niin tästä pääsee Kirjasammon sivulle lukemaan takakansitekstin!

Mitä tuohon toiseen kirjaan (Enni Mustosen Paimentyttö) tulee, niin muuten en olisi tuon tyyppistä kirjaa edes tajunnut itse valita hyllystä, mutta äiti suositteli sitä. Niin että pitäähän se sitten lukea. En oo päässyt vielä alkua pidemmälle, mutta vaikuttaa kyllä mielenkiintoselta. Ehkäpä pääsen siinä kohta kunnolla vauhtiin, jos saisin siitä sitte jopa kirjotettua joskus jotain järkevää.

Tämänkertainen blogikirjoitus on miun tänhetkisten sekavien aivojen tuotos. En taas osaa oikein keskittyä yhteen asiaan kovin pitkää aikaa, ja halusin vaan pääasiallisesti jakaa teille nuo ottamani kuvat.

Kauheeta miten mie ees kehtaan julkasta tämmöstä soopaa?

No toisaalta, hähäh, omapahan on blogini.

Anteeks nyt kumminki.

7 kommenttia:

  1. Kannattaa lukee Markus Zusakin Kirjavaras, jos et oo jo lukenu! Ite luin sen ja tykkäsin paljon. Meinasin lukee uudestaanki ennen ku menin kattoo leffan mutta aika ei sitten kuitenka riittäny. Elokuvakin kannattaa kattoo, on nimittäin ihmeen hyvä kirjasta tehdyks! Itkin niin paljon, et en ees muista millon oisin missää leffassa itkeny silleen. Ja nyt sait sekavaan tekstiin sekavan kommentin, kiitos ja anteeks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei jee sekava teema vaan jatkuu. Hyvä hyvä! :D Kirjavaras on aivan ihana kirja! Ooi. Elokuvaa en menny teatteriin kattomaan koska Seinäjoen teatteri on pyllystä, eli en oo sitä vielä nähnykään... Mutta nyt kun onneksi mainitsit asiasta, niin miun pitää kyllä kattoo se mitä pikimmin... Olipa ihana kommentti, hihi.. Kiitos. ;)

      Poista
    2. Ole hyvä vaan. Mut tiiätkö oli vaan niin maagista ku kävin ton Kirjavarkaan kattoo leffassa. Ku yleensähä kun leffa loppuu ni kaikki heti nousee ylös ja on lähössä ulos mut nyt kaikki vaa istu lamaantuneina paikoillaan ja tuijotti sitä ruutuu silleen et "loppuko se". Se oli hämmentävää, oikeesti :)

      Poista
    3. Oooo..

      Mutta toisaalta, jos oikein muistan nii miulle tuli just semmonen olo kun sain sen kirjan luettua loppuun. Piti vaan istua vähän aikaa paikallaan ja tuijottaa sitä kirjaa. Eli tää tarkottaa vaan sitä, että sen elokuvankin on pakko olla tosi tosi hyvä. :D

      Poista
    4. Jep! Ja siks sitä uskallan suositellakin, koska ite ainakin tykkäsin hirveesti :) se oli sellanen leffa, jonka oisin menny uudestaankin kattomaan mutta en ehtiny ku sitä esitettiin niin tosi vähän aikaa Joensuussa. Pitää kai ostaa se DVD sitte ku ilmestyy :)

      Poista
  2. Ei tämä vielä ollut soopaa :D Omat postaukseni sen sijaan ovat aikain useinkin ;)

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah... No mutta oli ne soopaa tai ei, nii mie tykkään lukee siun blogia joka tapauksessa! :D

      Poista