keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Vapaaehtoisena ERIAFF-konferenssissa

Ooooo miun elämässä tapahtuukin jotain! Kerrankin miulla on ihan oikeesti asiaa! Tai oisko ehkä parempi, etten lupaile liikoja?

Mutta tosiaan, olin koulun kesäkurssin kautta vapaaehtoistyöntekijänä tuolla ERIAFF-konferenssissa. Tarkemmin sanottuna olin töissä Infopisteessä, ja yllätyksekseni se oli jopa aika kivaa. Paljon tuli kiperiä kysymyksiä, mutta niistäkin selvittiin, ja ihmiset oli yleensä tosi kärsivällisiä ja mukavia ja rentoja. Paljon oli ulkomaalaisiakin, joten englantiakin sai harjoitella ihan mukavasti. Ja silloin kun ihmiset oli luennoilla, oli kivaa juoruta muiden työntekijöiden kanssa.

Hommaan kuului myös erittäin mukavia luontaisetuja, eli lähinnä ruokaa. Tuossa ylempänä kuva tiistai-illan ruuasta, keskiviikkona saatiin herkkuleipiä, marjapiirakkaa ja kahvia. Niin ja tietysti ilmainen lounas. Työporukka oli tosi ihana, ja kaikkiaan tää oli kyllä tosi kiva kokemus. Yhteensä työntunteja kertyi tuolta parilta päivältä 12, ja kun työ oli lähinnä infopisteen takana seisoskelua on jalat nyt aika loppu. Onneksi on pari päivää vapaata ennen seuraavaa tapahtumaa.

Meistä oli jopa juttu paikallisuutisissa, mutta se oli niin lyhyt, että ei sitä kannata edes tähän nyt linkittää. Tuota jannua siihen vaan haastateltiin. Meitä ei siinä näy joten ihan tylsä juttu on.

2 kommenttia:

  1. Kiva, että teillä meni kivasti :) Tommoset hommat on kyllä mielenkiintosia ja rentoja.

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! Tosin se nyt hirveesti riippuu työnantajista / tapahtumanjärjestäjistä. Tällä kertaa sattu huippu porukka. :))

      Poista