tiistai 15. huhtikuuta 2014

Eteläpohjalaiset on hauskoja+kävin kampaajalla

Bongasin kevään ensimmäisen leskenlehden!
Pohjalainen jopo. Tai pohjalaane.
Meidän koulun aulaa ja Duudsonit.

 "Moon komia". Pohjalaiset ainaki tuo itteään esille. Vähän joka paikassa. Ja ehkä melkein koko ajan. Mutta miusta se on toisaalta ihan hauskaa! Tänään huomasin esimerkiks ensimmäistä kertaa sen, että Kampusrannassa, eli meidän koulun vieressä on kukkaistutuksia (jotka tosin tällä hetkellä on vielä ruskeita ja kuivia) jotka on tehty ton pohjalaissalmiakin muotoon. Kesällä ne on vielä varmaan punaisiakin.

Kävin tänään kampaajalla, kun hiukset alkoi liikaa ahdistaa. Ekaa kertaa ikinä olin oikeesti tyytyväinen lopputulokseen. En sitten tiedä, että johtuuko se siitä, ettei kampaaja miun hiuksia niin hirveesti leikelly, tai tehny niille paljoo muutakaan.. Ohensi se vähän että on kevyempi kesällä, ja sitten se teki semmosta pientä kerroksittaisuutta niihin. Mutta tykkään kyllä! Yritin ottaa kuvia tästä tukasta, en tiedä miten hyvän kuvan näistä nyt saa. Enkä tiedä sitäkään, miltä nää hiukset näyttää sitten ilman vahaa ja lakkaa mutta kumminkii.

Sivulta.
Edestä. (Muumilakanat!)
Ylhäältä.
Join tänään liikaa kahvia, koska piti yrittää lukee markkinointia ja väsytti. Tärisin aika pitkään ja sain ihmeellisia naurukohtauksia ihan tyhjästä. (Join siis kaksi kupillista, mutta ilmeisesti sekin oli jo liikaa.)
Puhun vieläkin vähän sekavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti