tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ensimmäinen lukuvuosi takana jo!

Ihanan vihreää.
Mie ihastuin Peräseinäjoen kirjastoon, se on niin ihanan kotoisa!

Tässäpä teille kuvia viime päiviltä. Luonto alkaa vihertää jo ja lämmintä on ollut parina päivänä oikein kunnolla. Flunssa on kutakuinkin taltutettu, samoin kuin viimeisetkin tentit. Koulua ei enää olekaan muutamia tehtävien palautuksia lukuun ottamatta! On se vaan jännä tunne kun on taas yksi kouluvuosi takana.

Eilen käytiin kavereiden kanssa syömässä pitsaa, ja illalla oli kotimaisen kirjallisuuden kurssiin kuuluva kirjavinkkipiiri Peräseinäjoella. Siellä oli dekkari-ilta, ja vinkkasin ihan ensimmäistä kertaa ikinä, ja siis vinkkasin tuon Tiina Forsmanin Annikki Nissinen selvittää murhan. Jännitti hirveästi etukäteen, varsinkin kun en itse hirveesti tuosta kirjasta tykännyt. Hyvin se kuitenkin sujui ja ihmiset siellä oli oikein ihania.

Tuo kirjastokuva on siis sieltä Peräseinäjoelta, alin kuva on sieltä pitsapaikasta ja keskimmäiset kuvat on sunnuntailta kun yritin tehdä asiakaspalvelun oppimispäiväkirjaa. Jaksoin tehdä sitä kolme tuntia, mutta sitten meni hermot ja oli pakko mennä kauppaan ostamaan keksiä. Tulikin heti parempi mieli, varsinkin kun katsoin Areenasta samaan aikaan Sydämen asialla-jaksoja. Heh.

Yle Areena ja sen dokumentit onkin olleet kavereitani viime päivinä. Tänään suunnitelmissa olisi katsoa Jäävuoren varjoon jonka olen jo kovin kauan halunnut nähdä. Dokumentin tekijä oli siis löytänyt kirpputorilta laatikollisen kaitafilmejä joissa on tallennettuna yhden ihmisen koko elämä. Dokumentti on vielä kuusi päivää nähtävänä, niin että kannattaa kiirehtiä! Alankin nyt itse sitä katsella...

P.S. Tämän päivän kruunasi kortti jonka sain eräältä lahjakkaalta ystävältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti