perjantai 25. huhtikuuta 2014

Voihan flunssa!


Eilen podin flunssaa kotona (katoin dokumentin Billy the Kidistä, luin Linda Olssonin kirjaa ja join teetä), enkä siis mennyt koululle seminaariin. Tänään olin kuitenkin toimelias, sekä vähän terveempikin ehkä, ja raahauduin aamulla kouluun. Siellä istuttiin koneella kolme tuntia askartelemassa html-koodien kanssa ja sitten pääsi vihdoin pois. Miulla menee hermo siihen opettajaan kun se ei kerro koskaan mitään mistään.

Kolun jälkeen kävin kavereiden kanssa vähän kaupoilla, ja ostin kookengästä itselleni keveämmät kengät. (Vain koska tarvitsen!) Ja mietin myös miten oudolta kengät näyttää kirjotettuna. Ja sitä miten hassua on kun yksi kenkä on kenkä mutta pari on kengät. Suomen kieli on jännää.
Mutta oli ehkä elämäni nopein ostopäätös, sovitin kenkiä kerran ja se oli siinä. Kalliit nuo on, ihan kaaaauheen kamalan kalliit, mutta toivottavasti  ne on hyvät myös. Pirteet ne ainakin on!

Koulua on enää kolmisen päivää. Pitäisi jaksaa vielä vähän... Sitten alkaisi loma, tavallaan. Tosin toukokuun puolella ois vielä opintomatka Tukholmaan ja siitä pitäis tehdä myös joku raportti, että saadaan koululta avustus sitä matkaa varten. Koulu muuten avustaakin huimasti! Opiskelijoille ei itselleen jää kustannettavaa muuta kuin majoitus (joka sekin on meillä vain huimat 26 euroa) ja ruuat sekä tietysti metrot, bussit ym. Tietysti miulla on sittten vielä kesäopintoja joita pitäis suorittaa, että saan tuen, että voin maksaa vuokran, että miulla ois vielä ens lukuvuodellekin kämppä.

Kuuntelin tänään Riku-Pekka Kellokosken levyä Yksinäinen Vuori ja fiilistelin.  Se löytyy Spotifysta jos haluaa kuunnella enemmänkin (Suosittelen hyvin kovin todella paljon). Tässä kappale  
Keskikaupungin yö:



P.S:Oikeestaan mie vaan haluisin lukee kauheesti kirjoja ja kattoo dokumentteja ja tv-sarjoja ja nukkua ja upota jonnekin omiin ajatuksiini.

Mutta hei. Miulla on koulua enää vähän jäljellä ennen kesälomaa, ja sitten oon käyny jo ekan vuoden koulua. Ja hyvin arvosanoin vieläpä. ;)

3 kommenttia:

  1. On kyllä tosi outoa että "vuosi" ollaan jo käyty koulua :D Ja vieläpä tosiaan niillä hyvillä arvosanoilla mikä jo sinänsä on ihme kun kattoo omaa kouluhistoriaa xD Tosin, mä epäilen että aspa tuhoo mun hienon putken...

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten miustaki tuntuu että asiakaspalvelusta saattaa tulla huonompi numero. :D Ihan hassua, koska väitän olevani asiakaspalvelussa oikeesti ihan hyvä. Mut mieti.. Mut niin.. Kesän jälkeen ollaan jo kakkosia. :D

      Poista
  2. Minäkin olen ymmärtääkseni hyvä asiakaspalvelija mutta eipä se tuolla kurssilla, saati tuosta tentistä näy.

    -Hanna-

    VastaaPoista