torstai 10. huhtikuuta 2014

Valinnainen somistuskurssi



Kuvat on erään kaverin ottamia, (paitsi alin on varmaankin miun ottama, kaverin kameralla kuitenkin). Ylemmät kuvat oisin ite ottanu kenties vähän eri tavalla... Mutta saa siitä nyt jonkinmoisen kuvan.

Meillä on siis koulussa nyt semmonen vapaasti valittava somistuskurssi menossa. Sitä on kerran viikossa, ja siihen kuuluu muun muassa jollekin yritykselle tehtävä oikee "somistus" näyteikkunaan tai liikkeen sisälle. Myö käytiin edellä mainitun kaverin kanssa tekemässä keskiviikkona tommonen myyntipöytä paikalliseen Info-kirjakauppaan. Teemaksi meille annettiin aluksi luonto, mutta se sitten muuttui lopulta pelkästään kukiksi, kun siellä kaupassa oli niin paljon kivoja kukkakantisia kirjoja. Oli kyllä hauska käydä tekemässä tommonen ihan oikee somistus -tai miks sitä nyt sanottais. Ne kauppiaat siellä oli tosi mukavia, eikä niillä menny hermo meihin vaikka vähän sähellettiinkin.

Alin kuva on sitten tältä päivältä, kun piti tunnilla tehdä semmonen lavastettu myyntipöytä kotoa löytyvistä tavaroista. Meillä oli kaverin kanssa pajon teetä, joten päätettiin tehdä sitten siitä aiheesta tuo työ. Itse asiassa tuossa ei ollu muuta miun tavaroita ku nuo kolme teepakettia ja kupit, loput on kaverin.

Tuo somistuskurssi on kyllä semmonen mukava, leppoisa kurssi josta saa helposti kaksi opintopistettä.

Ei muuta jännää tältä erää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti