sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ja kesytän yössä huutavan, hullun kapisen kulkukoiran

Tänään oli niin kaunis ilma, että oli pakko käydä hieman kävelyllä. Kavereiden kanssa löydettiinkin sitten osittain sattumalta Seinäjoen laskettelukeskus Joupiska, joka on muuten varmaan täällä ainoa paikka jossa on lunta. Hauskaa muuten, että keskelle ei mitään on vaan päätetty rakentaa tommonen "vuori" niinku sitä ilmeisesti täällä kutsutaan. Yllättävän lähellä keskustaa tää vuori muuten sijaitsee! Meidän koululta tuonne ei ole kuin ehkä kilometri.

Kaunis ihana päivä oli tänään kyllä, mutta armottoman tuulinen. Hiekkaa lensi silmiin ja vähän joka paikkaan, ja vastatuuleen käveleminen oli aika työlästä.

Oon ihan kamala albuminarkkari. Jumitun aina johonkin tiettyyn levyyn ja kuuntelen sen saman tien varmaan kymmenen kertaa läpi. Enkä onneksi vielä senkään jälkeen kyllä kyllästy. Nyt on menossa Happoradion uusi Elefantti, jonka muuten kovasti haluaisin jo itsellenikin. Rahaa vaan ei oikein olisi siihen laittaa, varsinki kun tiedän, että sen saa jossain vaiheessa halvemmalla. No onneksi sitä voi kuunnella netistäkin.

Haluaisin tähän kovasti laittaa jonkin biisin siltä levyltä, mutta kun oikeestaan pidän ihan jokaisesta sen levyn kappaleesta niin on hirveän vaikea valita!

Tykkään tän levyn sanoituksista, sävellyksestä ja jopa kansikuvasta!
Tää musiikki sopii niin täydellisesti kevääseen ja pyöriskelinkin vaan tänään pienessä kämpässäni iloisena kun aurinko paistoi sisään ja parvekkeen oven välistä kuului ohikulkevien autojen äänet. Ah!
Tykkään keväästä.

Kyllä miun on kuitenkin pakko laittaa vielä ainakin toinen biisi tähän loppuun...
Tule tule tyttöni
hupajava hupsuni
elämäni luu
elämäni valtti
Tule tule tyttöni
ehtoisa eukkoni
matkamiehen tie
matkamiehen maali
tule tule tyttöni
vapiseva vaimoni
tutkimaton puu
tutkimaton metsä
tule tule tyttöni
maailmani mestari
sinä olet hän
sinä olet kyllä

5 kommenttia:

  1. Miekin tykkään tosta Happoradion albumista vaa jotenki niin paljon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo! En tiijä mikä siinä oikein on mutta oon siitä vaan ihan fiiliksissä. c;

      Poista
  2. Siellä Joupiskassa jopa käy laskijoita. Melkein joka aamu nähny ainakin yhden siellä menevän kun kouluun tuun :D

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa. :o No hyvä tietysti kun on käyttöä. Oisko ne niitä himohiihtäjiä... Kun ne ei pääse enää hiihtämään niin ne etsiytyy vaan jonneki missä sattuu olemaan lunta. :D Hiihtäjähemuleita.

      Poista
    2. Mitä luultavammin. Sama juttu Nokialla ja Tampereella laskettelurinteillä. Viikonloppuna molemmissa oli aika paljonkin väkeä :D Ainoot paikat missä sielläkin päin oli lunta.

      -Hanna-

      Poista