lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tiesittekö, että Espanjassa teloittajat pukeutuivat joskus kauan sitten keltaiseen?



 Täällä on sää vähän heittelehtinyt koko viikon ajan. Ensin oli keväistä, aurinko paistoi ja oli jo lämmintäkin. Sitten eräänä päivänä satoi paljon lunta, ja tuli kylmä. Silloin ajattelin, että se olis jo päivässä ohi mutta sitä kestikin yllättävän pitkään. Yksi päivä oli loskainen ja märkä ja hämärä kun lumi suli pois ja satoi paljon paljon vettä ja nyt sitten on taas keväisen aurinkoista ja lämmintä.

Kävin tänään Tuurissa kaverin kanssa, alin kuva on sieltä. Joskus oon väittäny, että en oo mikään kenkäfriikki, mutta ehkä mie kuitenkin ihan pikkusen oon. Heh... Nuokin valkoiset kengät ois ihanat, jos ei oteta huomioon sitä, että valkoiset kangaskengät onkin ehkä huonoin keksintö ikinä, ainakin kun asuu Suomessa.

Meillä alkoi koulussa somistuskurssi jonka valitsin siis vapaasti valittavista kursseista. Siitä saa helpot kaks opintopistettä, eka tehtävä on esimerkiks kuvata näyteikkunoita ja arvioida kenelle ne on suunnattu, mitä teemoja niissä on ja miten tuotteet erottuu ja muuta vastaavaa. Sit meidän pitää tehdä muutamia paritöitä, yks tehtävä on pitää esitelmä jostakin väristä, ja meille sattui sitten keltainen väri. Sit meidän pitää mennä johonkin yritykseen tekemään joku ihan oikee somistus näyteikkunaan (tai sitten vaan jonnekin myyntipöydälle). Ihan tuommosta mukavaa puuhaa siis muun koulun ohessa.

Kuluneella viikolla oon myös saanu todistaa aivan surkeeta asiakaspalvelua kun oon soitellu vähän sinne ja tänne. Nyt sen vielä varman huomaa eri tavalla, kun meillä alko koulussa asiakaspalvelun kurssi. Siell koko ajan oppii sitä, että millaista sen asiakaspalvelun oikeesti pitäis olla, ja miten yritysten oikeesti pitäis toimia.

2 kommenttia:

  1. Itseäkin tuo somistus kiinnostaisi mutta olen taas vähän jälkijunassa kurssin kanssa -_- Ehkä seuraavana vuonna sitten.

    -Hanna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna sitten! Se on tosiaan semmonen kiva ja keveä kurssi, että suosittelen kyllä. :>

      Poista