perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kunnollinen kotipäivä



 Tunnetaan myös: "UlkonaOnMärkääJaTuuleeJotenEnMeneUlos"-päivänä. Miulla on ollu näitä päiviä oikeestaan jo kaks. Eilen koululla oli nimittäin vain yksi info eikä muuta, ja sen jälkeen palasinkin kirjakaupan kautta kotiin. Kirjakaupasta löysin ihania Muumi-kortteja! Eihän tommosia voi olla ostamatta. Erityisesti ihastuin Hemuliin. Korttien taustalla on tyynynpäälliset jotka ostin Anttilasta, ne ois ens kerralla lähdössä äidille kotiin.

Eilen imuroin ja tiskasin. Tein ehkä sitten jotain muutakin hyödyllistä, en vain nyt muista mitä. Tänään sitten pyykkäsin, vein roskat ja JOO. Keitin kiisseliä. Tuli namia, ei ollenkaan liisteriä tai möykkystä tai mitään semmosta. Ainoa ongelma siinä oli se, että laitoin siihen liikaa sokeria. Mutta ei kuitenkaan ollenkaan huono, kun ottaa huomioon että oon tehny kiisseliä viimeks yläkoulussa (vaikka eihän kiisselin tekeminen nyt vaikeeta oo), enkä muista kyllä sitäkään millon oisin viimeks sitä syöny.

Sit oon vähän askarrellu täällä myös. Eilen ompelin uuden hienon haalarimerkin haalareihin kiinni, ja tänään leikkelin tuommoset kyltit vessaan, kun meen iteki sekasin mikä pyyhe on vieraiden ja mikä oma. Niille on siis tarvetta! En tehny niitä vaan sen takia, että välttelisin jotai tärkeemmän asian tekemistä.... Krhöm.

Tänään pitäis ilmeisesti suunnata vielä kauppaan.


4 kommenttia:

  1. Tiiaa, minkä väriset haalarit sulla on? Tai en tiiä ootko joskus kirjottanu siitä, eiku oliko niistä joku kuvaki joskus jossain. En muista enää :D joten kysyn. Kotipäivät on jees ^_^

    VastaaPoista
  2. Mustaakin mustemmat haalarit omistan! C:

    VastaaPoista
  3. Ohhoh, eiks ne oo aika kuumat :o Mutta kivakiva! :)

    VastaaPoista
  4. Kesällä saattaa muuten olla. :D Talvella ei niin haittaa. <3

    VastaaPoista