lauantai 8. maaliskuuta 2014

Tuparit




Kotipihalta näkyy Lakeuden Risti.


En kehitelly mitään isoja tupareita, mutta muutamalle kaverille olin luvannut pitäväni tupaantulijaiset.
Sen verran näin vaivaa kuitekin, että siivosin koko kämpän ja leivoin suklaamuffineja, jotka sai sitten paljon kehuja! Hih. Salaattia tein myös eikä sitäkään haukuttu, onneksi. Juomista ja pientä hyvää oli luonnollisesti myös tarjolla. Sitten keskusteltiin ja kuunneltiin musiikkia. Elokuvaakin seurattiin ja sen jälkeen lähdettiin vielä käymään kaupassa koko porukka.

Olin muuten erittäin yllättynyt siitä, että sain tuparilahjoja! Maailman hienoimpia semmosia, melkein ainaki. Tulin niin mielettömän iloiseksi kun availin kauniita paketteja, en ollu nimittäin itse asiassa odottanu mitään lahjoja.
Sain nimenomaan kaikkea hyödyllistä: aivan ihania, värikkäitä magneetteja, ihanat vihreet salaatinottimet ja samanvärisen pyyhkeen (jotka tuli myös samanvärisessä vihreessä paketissa), ihana pullonavaaja jossa roikkuu keittiöpyyhkeeni väreihin sopiva raidallinen kala, ja sitten sain vielä teepallon (niitä ei oo ikinä liikaa) vaniljafudgea ja semmosen kätevän tuubipuristimen. Oon niin otettu ja hirmu hirmu onnellinen.

Ilma oli myös ihana (kuten ilmeisesti kaikki muukin tänään) jajaja... Kyllä. Oli vaan aika hauskaa pitää pienet juhlantapaiset. On tämäkin kämppä nyt virallisesti vihitty käyttöön, vaikkakin näin kuukauden myöhässä.

2 kommenttia:

  1. Tuli mieleen että eipä ole itekään tullut tupareita järjestettyä (oikeastaan koskaan, ei edes Tampereella ja siellä asunu jo jotain 5 vai 6 vuotta xD). Mutta itellä on ollu ongelmana Seinäjoella se että siellä ei oikeen ollu istumapaikkoja. Nyt on viis tuolia ja sänky xD Mut vähän onnetonta silti vielä. Mutta pitääpä miettiä jos itsekin tuparit pitäis :) Sais tekosyyn leipoa ;)

    -Hanna-

    VastaaPoista
  2. No oli nää itelläki ihan ensimmäiset tuparit vaikka oon jo kolme kertaa ainaki muuttanu elämäni aikana. :D Mutta jooo suosittelen kyllä, oli oikein mukavaa! Eikä tarvinnu ajatella mitään tylsiä koulujuttujakaan, ja sai syödä kaikkee hyvää ihan luvan kanssa. Miullakaa täällä ei tietysti oo ihan hirveesti tilaa, mutta siks miulla oliki vaan kolme vierasta, sovittiin kaikki oikein kivasti olemaan sitte. :))

    VastaaPoista